Underworld Awakening

Voteaza Acest FIlm:Lumea de dincolo: Trezirea la viata - Lupta de milenii dintre Vampiri si Lycani isi continua dezlantuirea in exceptionalul film 3D, Lumea de dincolo-Trezirea la viata, cel de-al patrulea si cel mai spectaculos film al mult indragitei serii Underworld. in Lumea de dincolo-Trezirea la viata, actiunea sagai si haosul luptei sunt transferate la un nivel superior aducand-o pe legendara razboinica a Vampirilor, Selena (Kate Beckinsale), in confruntare directa cu cel mai puternic adversar al ei. in acelasi timp ea descopera un secret socant, care ii va schimba toate principiile si valorile pentru care a luptat pana acum.

Au trecut cincisprezece ani de cand Selena si iubitul ei Michael, pe jumatate om si pe jumatate Lycan, l-au invins pe liderul vampirilor, Marcus, in Underworld Evolution. in anii care s-au scurs de atunci, omenirea a descoperit existenta clanurilor de Vampiri si Lycani si a lansat un razboi total impotriva lor, dorind sa distruga ambele specii. Selena, capturata in timpul genocidului, se trezeste, dupa mai mult de un deceniu, descoperindu-se captiva intr-un laborator bine pazit al Antigen, o puternica corporatie biotech, care vrea sa descopere un vaccin impotriva virusului care a dus la aparitia Vampirilor si Lycanilor.

Selena afla cu durere ca Michael a murit, dar durerea ei este in curand depasita de o socanta descoperire: in timp ce era supusa unei proceduri criogenice, ea daduse nastere unei fetite, Eva (India Eisley). in timpul fugii sale in cautarea unui adapost pentru copilul ei, Selena descopera ca se afla intr-o lume in care poporul ei, altadata mandru, fusese haituit pana aproape de disparitie, iar putinii supravietuitori traiau ascunsi sub pamant.

Fiind evitata de supravietuitorii clanurilor de altadata, Selena nu beneficiaza decat de ajutorul unui tanar Vampir, David (Theo James), care i se alatura in vendetta ei sangeroasa impotriva Antigen, care planuieste sa o captureze si sa o distruga atat pe ea cat si pe fiica ei. Dusmanii ei traditionali, Lycanii, se afla din nou in ascensiune, iar Selena pare neputincioasa in fata celui mai feroce oponent din istoria Underworld —un uber-Lycan, care dobandise puteri sporite datorita unei transformari genetice.


Server.02


Trailer Film