Need for Speed Inceputuri 2014

Voteaza Acest FIlm:Inspirat din cel mai de succes joc video cu masini, filmul Need for Speed: inceputuri 3D aduce in lumea reala adrenalina si libertatea curselor virtuale, plusand pe pasiunea pentru intreceri si masini cu sute de cai-putere. Aflat intr-o permanenta goana pe soselele americane, protagonistul filmului trece de la razbunare la izbavire, tinand publicul cu sufletul la gura de la inceput pana la final.

Tobey Marshall (Aaron Paul), un mecanic dependent de masini si curse ilegale, face tot posibilul sa tina deschisa afacerea familiei. Astfel, se parteneriaza cu Dino Brewster (Dominic Cooper), un fost pilot NASCAR, pe cat de bogat pe atat de arogant. in urma unei curse care il putea salva de la faliment, Tobey este trimis la inchisoare dupa ce partenerul sau il tradeaza. Odata eliberat, el este hotarat sa se razbune, iar singura modalitate de a reusi este aceea de a-l invinge pe Dino intr-o cursa underground cu miza imensa.

O actiune cu cifra octanica mare, Need for Speed: inceputuri 3D impresioneaza prin masini puternice, curse contra-cronometru, urmariri, explozii si adrenalina, din martie pe marile ecrane.


Server 1 Server 2

Trailer Film