Red Band Society Toate | Sezonul 1

Descriere:
O poveste despre viata din spital, ce pune accent pe viata unui grup de adolescenti ce traiesc in interiorul acestuia, fiecare avand o boala, o deficienta, un tratament de urmat, sau fiind in asteptarea unui transplant. Serialul urmareste cu umor intamplarile protagonistilor, reusind in acelasi timp sa surprinda in profunzime dificultatile pe care le au de infruntat, prieteniile si rivalitatile dintre ei, relatia lor cu personalul spitalului, procesele de maturizare prin care trec, situatiile lor familiale, s.a.m.d.

Naratorul este Charlie, un baiat ce se afla in coma in urma unui accident de masina. Leo este un fost membru al echipei de fotbal, care si-a pierdut piciorul in urma cancerului, aceeasi boala cu care se confrunta si Jordi. Emma este anorexica, Kara are nevoie de un transplant de inima, iar Dash are nevoie de plamani.

Totusi, serialul nu aduce in atentie numai chestiuni de ordin medical, ci framantari ale vietii si ale adolescentei cu care se confrunta orice individ. Dr. Jack McAndrew face tot ce ii sta in putinta pentru pacientii sai, asistenta Jackson, cu stilul ei usor brutal, are intotdeauna grija de ei, si nou-venita Brittany Dobler invata despre viata si regulile din spital.Trailer